Dagopvang

Dagactiviteitencentrum Regio De Ronde Venen (DAC)
Komt u uw huis bijna nooit meer uit maar wilt u heel graag andere mensen ontmoeten? Wordt u een dagje ouder en wat strammer en stijver? Of laat uw geheugen u wel eens in de steek? Kom dan eens naar een van de dagactiviteiten van Careyn. Careyn heeft diverse dagactiviteiten, zoals activiteitencentra en zorgboerderijen. En u kunt bij ons terecht voor dagverzorging en dagbehandeling.
Kijk op de webpagina van Careyn’s Dagactiviteitencentrum of lees het verslag van het bezoek dat Jan Popping aan het DAC in De Merenhof bracht in het periodiek van september 2018 (klik HIER).
Dagactiviteitencentrum Abcoude
Ruwelspad 2
1391 JA Abcoude
Tel. 06 – 1000 5244

Zorgboerderij Binnen Best
Zorgboerderij Binnen Best biedt dagbesteding aan kinderen en volwassenen. Zij kunnen helpen bij het voeren en verzorgen van de dieren of een bijdrage leveren aan het onderhoud van gebouwen en machines. Achter de boerderij kan op het land een wandeling worden gemaakt en van de natuur worden genoten.
Kijk op de website van Zorgboerderij Binnen Best.
Zorgboerderij Binnen Best
Gein Zuid 10
1391 GT Abcoude
Tel. 06 – 109 24 509

Zorgboerderij Den Haring
Zorgboerderij Den Haring biedt dagbesteding aan mensen met dementie, die nog thuis wonen en ondersteuning kunnen gebruiken om hun dag in te vullen. Door de landelijke omgeving en gemoedelijke sfeer voelen zij zich er thuis. Op de zorgboerderij staat de oudere mens met geheugenproblemen centraal.
Kijk op de website van Zorgboerderij Den Haring.
Zorgboerderij Den Haring
Rijksstraatweg 139
1396 JK Baambrugge
Tel. 06 – 4055 3305