Samen eten in het Dorpshuis Baambrugge

Eéns in de maand is er de gelegenheid om mee te komen eten in het Dorpshuis van Baambrugge. Dit maandelijkse  Samen Eten, zo  hebben wij het genoemd,  is een initiatief van twee oud OBV bestuursleden en is vooral bedoeld voor de Baambruggers op leeftijd. Maar ook jongere Baambruggers maken gebruik van de kans om ander Baambruggers te leren kennen
Iedere 4e donderdag van de maand wordt er door een vijftal vrijwilligers een eenvoudige, maar smakelijke maaltijd verzorgd in het Dorpshuis De Vijf Bogen. De maaltijd bestaat altijd uit twee gangen. De ene keer vooraf en hoofdmaaltijd, de andere keer hoofdmaaltijd en een toetje. En altijd koffie na. Meestal neemt een van de gasten iets mee voor bij de koffie, een eigen cake of zo.
De activiteit Samen Eten bestaat inmiddels al een jaar. Er is een vaste kern van gasten, maar er is nog plaats voor anderen. Dertig gasten is ons maximum.
De volgende donderdagen is er Samen Eten in het dorpshuis:
– 26 juli 2018
– 23 augustus 2018
– 27 september 2018
– 25 oktober 2018
– 22 november 2018 en
– 27 december 2018.
In 2019 gaan we door op iedere 4e donderdag van de maand. Reserveer vast een van de data in uw agenda, of kom meteen de eerst volgende keer.

Voor het Samen Eten moet u zich opgeven. Dat kan vanaf de 3e donderdag van de maand tot en met de daarop volgende dinsdag. Opgeven kan
– via e-mail bij baambrugsemaaltijd@gmail.com of
– telefonisch op 0294 – 76 08 61.

Het eten start om 18.00 uur en eindigt om 19:30 uur; vanaf 17:30 uur bent u al welkom. De kosten zijn  € 7,50 per deelnemer, te voldoen bij binnenkomst, en graag gepast.

Bewaar dit bericht voor de data van 2018, en voor de manier waarop u zich kunt opgeven. Wij hopen u binnenkort in het Dorpshuis bij het Samen Eten te zien.

Jan Godschalk en Reinier Bloemer