SamenEten in het Dorpshuis Baambrugge

Eéns in de maand is er de gelegenheid om te komen mee eten in het Dorpshuis van Baambrugge. Dit maandelijkse SamenEten, zo hebben wij het genoemd, is een initiatief van twee oud OBV bestuursleden en is vooral bedoeld voor de Baambruggers op leeftijd. Maar ook jongere Baambruggers maken gebruik van de kans om ander Baambruggers te leren kennen. Daarnaast schuift menig Abcoudenaar ook aan; ook zij zijn van harte welkom.

Iedere 4e donderdag van de maand wordt er door een vijftal vrijwilligers een eenvoudige, maar smakelijke maaltijd verzorgd in het Dorpshuis De Vijf Bogen. De maaltijd bestaat meestal uit twee gangen. De ene keer vooraf en hoofdmaaltijd, de volgende keer hoofdmaaltijd en een toetje. Soms drie gangen. En altijd koffie na. Meestal neemt een van de gasten iets mee voor bij de koffie, een eigen cake of zo.
De activiteit SamenEten bestaat inmiddels al twee jaar. Er is een vaste kern van gasten, maar er is altijd plaats voor anderen. Dertig gasten is ons maximum.
Op de volgende 4e donderdagen-van-de-maand in 2019 is er SamenEten in het dorpshuis:
– 26 september 2019
– 24 oktober 2019
– 28 november (voor de 30e keer!) 2019 en
– eind december 2019, maar we denken nog na over de precieze datum

In 2020 gaan we door op iedere 4e donderdag-van-de-maand. Reserveer vast een van de data in uw agenda, of kom meteen de eerst volgende keer.

Voor het SamenEten moet u zich opgeven. Dat kan vanaf de 3e donderdag van de maand tot en met de daarop volgende dinsdag. Opgeven kan
– via e-mail bij baambrugsemaaltijd@gmail.com of
– telefonisch op 0294 – 760 861.

Het eten start om 18.00 uur en eindigt om 19:30 uur; vanaf 17:30 uur bent u al welkom. De kosten zijn € 7,50 per deelnemer, te voldoen bij binnenkomst, en graag gepast.

Bewaar dit bericht voor de data van 2019, en voor de manier waarop u zich kunt opgeven. Wij hopen u binnenkort in het Dorpshuis bij SamenEten te ontmoeten.

Jan Godschalk en Reinier Bloemer