SamenEten in het Dorpshuis Baambrugge

Ook in 2020 is er eens in de maand de gelegenheid om mee te komen eten in het Dorpshuis van Baambrugge. Dit maandelijkse SamenEten, zo hebben wij het genoemd, is een initiatief van twee oud OBV bestuursleden en is vooral bedoeld voor de Baambruggers op leeftijd. Maar ook jongere Baambruggers maken gebruik van de kans om ander Baambruggers te leren kennen. Daarnaast schuift menig Abcoudenaar aan; ook zij zijn van harte welkom.

Iedere 4e donderdag van de maand wordt er door een vijftal vrijwilligers een eenvoudige, maar smakelijke maaltijd verzorgd in het Dorpshuis De 5 Bogen. De maaltijd bestaat meestal uit twee gangen. De ene keer vooraf en hoofdmaaltijd, de volgende keer hoofdmaaltijd en een toetje. Maar meestal toch drie gangen. En altijd koffie na. Soms neemt een van de gasten iets mee voor bij de koffie, een eigen cake of zo.

De activiteit SamenEten bestaat inmiddels al drie jaar. Er is een vaste kern van gasten, maar er is altijd plaats voor anderen. Dertig gasten is ons maximum.
Op de 4e donderdag-van-de-maand was in 2020 SamenEten in het dorpshuis gepland. Door de corona-crisis gaat dit voorlopig echter niet door.

We verwachten in 2021 door te gaan op iedere 4e donderdag-van-de-maand. Reserveer vast een van de data in 2020 in uw agenda, of kom meteen de eerst volgende keer.

Voor het SamenEten moet u zich opgeven. Dat kan vanaf de 3e donderdag van de maand tot en met de daarop volgende dinsdag. Opgeven kan
– via e-mail bij baambrugsemaaltijd@gmail.com of
– telefonisch op 0294 – 760 861.

Vanaf 17u30 bent u welkom. Het eten start om 18u00 en eindigt om 19u30. De kosten zijn € 7,50 per deelnemer, te voldoen bij binnenkomst, en graag gepast!

Bewaar dit bericht voor de data van 2020, en voor de manier waarop u zich kunt opgeven. Wij hopen u binnenkort in het Dorpshuis bij SamenEten te ontmoeten.

Jan Godschalk en Reinier Bloemer