UITNODIGING OBV-ZOMERUITJE OP 11 JUNI 2023

Het bestuur van de OBV is verheugd ook dit jaar weer een ‘OBV-Zomeruitje’ te kunnen aankondigen. En dankt bij voorbaat de chauffeurs en andere vrijwilligers die helpen om dit mogelijk te maken.
Hoewel het volgens de meteorologische kalender dan nog net geen zomer is, vindt op zondag 11 juni, traditiegetrouw, het jaarlijkse ‘OBV-Zomeruitje’ plaats.
 
Door de jaren heen hebben we geleerd dat voldoende tijd en gelegenheid om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten het allerbelangrijkste is.
We houden de afstand en de duur van de tocht dus weer beperkt, in een ander deel van het ‘Groene Hart’, dus met nieuwe bezienswaardigheden. En ook weer met een lange middagpauze, op een leuke lunchplek.
Voor de nieuwsgierige puzzelaars: die locatie ligt op 22 kilometer van de start 😉

Verder veel volgens het oude recept.

Auto’s
Onze grootste zorg is altijd: voldoende chauffeurs, en daarmee de oproep dat zij zich graag z.s.m. aanmelden!

Kosten
Dit jaar zijn de kosten € 20,- per persoon, contant te voldoen op 11 juni, waarbij vrijwillige chauffeurs zoals gebruikelijke ‘vrij’ worden gehouden.
Ontvangst bij Tympaan-De Baat in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude om 10.00 uur met koffie/thee/gebak. Vertrek om ca. 11.00 uur.

Aanmelding

   • Door een bericht te sturen aan redactie@obv-abcoude-baambrugge.nl
   • Door een aanmeldingsformulier in te vullen. Daarvan is een online variant (klik HIER) en een variant die met de pen is in te vullen (klik HIER). Dit laatste formulier doet u ingevuld in een OBV-brievenbus. In Abcoude vindt u die bij Plus Koot en bij de Angstelborgh, Dorpszicht 22; in Baambrugge bij de Dagwinkel.
   • Als bovenstaande niet lukt, desnoods telefonisch aanmelden bij Joska Hoppe, 06-24783549 of Elly van Luijn, 06-27895128.
   • Belangrijk: altijd telefoonnummer vermelden, want je weet maar nooit………
   • Aanmelding t/m woensdag 7 juni. Maar liefst per omgaand, om teleurstellingen te voorkomen.

Meerijden is op eigen risico. De OBV is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of ongevallen tijdens evenementen die door haar worden georganiseerd.