OBV-Zomeruitje zondag 26 juni 2022

Vorig jaar reed  corona ons bijna in de wielen, maar het uitje ging – kantje boord, dat wel – toch door.  De dankbaarheid  van de deelnemers  was  heel  groot, na de verplichte ‘ophoktijd’. Met dit nog vers in  het geheugen zijn we bijzonder verheugd opnieuw een ‘OBV-Zomeruitje’ te kunnen aankondigen.
Op zondag 26 juni vindt, traditiegetrouw, het jaarlijkse ‘OBV-Zomeruitje’ plaats. We hebben na de afgelopen ‘COVID jaren’ geleerd dat voldoende tijd en gelegenheid om  elkaar weer te  ontmoeten het allerbelangrijkste is. Een persoonlijk weerzien wordt  véél  meer gewaardeerd dan de afstand en duur van de tocht, of het aantal bezienswaardigheden in de omgeving. Daarom zullen we ons bij de voorbereiding van het uitje hiervan rekenschap geven.
Traditie is ook dat het uitje samenvalt met de fietstocht van de Lions Abcoude-Baambrugge. Of deze tour dit jaar ook weer wordt verreden is op dit moment ongewis. Maar het OBV-Zomeruitje gaat zeker door!! (In kleine lettertjes schrijven we altijd: bij voldoende animo en deelname op eigen risico).
Verder veel volgend het oude recept.

Auto’s
Onze grootste zorg is: voldoende chauffeurs en daarmee de oproep dat zij zich graag z.s.m. aanmelden.

Kosten
Ook dit jaar zijn de kosten weer € 15.- per persoon, contant te voldoen op 26 juni, waarbij vrijwillige chauffeurs zoals gebruikelijke “vrij” worden gehouden. Start vanaf Tympaan-De Baat in de Angstelborgh om 10u00 met koffie/thee/gebak. Vertrek ca. 11u00.

Aanmelding

      • Door een bericht te sturen aan secretariaat@obv-abcoude-baambrugge.nl.
      • Door een aanmeldingsformulier in te vullen. Daarvan is een online variant (klik HIER) en een variant die met de pen is in te vullen (klik HIER). Dit laatste formulier doe je ingevuld in een OBV-brievenbus. In Abcoude vind je die bij Plus Koot en bij de Angstelborgh, Dorpszicht 22; in Baambrugge bij de Dagwinkel.
      • Als bovenstaande niet lukt, kun je je desnoods telefonisch bij de secretaris aanmelden (tel. 06 – 27 25 1923).